Vi är Hejla Skärteknik

Med ett 20-tal anställda driver Torbjörn Strelin företaget i egna lokaler i Ödeshög, han startade företaget 2006.
Hejla Skärteknik AB ska genom hög kompetens och servicegrad vara en framgångsrik leverantör av detaljer och kompletta produkter.
Kärnan i verksamheten är laserskärning, gasskärning och skärande bearbetning, som tillsammans med våra övriga kompetenser gör att vi kan erbjuda våra kunder kunder en komplett tillverkning som skapar förtroendefulla långsiktiga kundrelationer.

Vi har precis flyttat till nya och större lokaler samt utökat vår maskinpark med nya maskiner i Ödeshög.

”Vi på Hela skärteknik är experter på allt som har med laserskärning att göra”

Svensk Leverantörs Tidning

Här kan ni läsa en artikel om Hejla Skärteknik AB

Läs här

Vi stödjer Västervik Speedway

Västervik Speedway, tidigare kallade Skepparna, hade sitt första lag i seriesystemet 1966 och har kört i Elitserien numera Bauhausligan sedan 1991 med undantag för en kortare sejour i Allsvenskan mellan 2015 och 2017. Klubben blev Svensk Mästare 2005 och har visioner att återupprepa det under 2021 då man har jobbat långsiktigt efter en 3-årsplan. Hejla Arena är hemmabanan belägen på Ljungheden, banrekordet som sattes av Nicki Pedersen under 2018 lyder på 55,1 och publikrekordet är 9 398 personer från 2007.

Västervik Speedway har under åren varit representerade av ett antal Världsmästare som Sam Ermolenko, Tomasz Gollob, Nicki Pedersen och Jason Doyle, den sistnämnde kommer förövrigt även köra för Västervik Speedway 2021 tillsammans med bl.a. Linus Sundström, årets Juniorvärldsmästare Jaimon Lidsey, Jack Holder och Bartosz Smektala.
Vi är stolta över att vara Arenasponsor och att få visa upp vår verksamhet i samband med tävlingar på Hejla Arena.